| Bas sada??? | |
|
+3|Bieber|Girl| Iwana :) Anja'99 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Anja'99 Glavni Admin
Posts : 997 HSM Novac : 1223 Join date : 06.03.2010 Age : 25 Location : Iza tebe :))
| Naslov: Bas sada??? Ned Mar 07, 2010 10:20 pm | |
| Nosim: Kosa mi je: Sminka: Obuo/la sam: Jedem: Pijem: Gledam: pricam sa: Slusam: Ljut/ta sam na: Razmisljam o: Zelim da: Osecam se: Naj drugarica mi je: Naj drug mi je: Jedva cekam da:
U ovoj igri odgovarajte na postavljena pitanja! | |
|
| |
Iwana :) Nemas pojma o HSM-u
| Naslov: Re: Bas sada??? Pon Mar 08, 2010 12:03 am | |
| Nosim:treniericu Kosa mi je: pustena Sminka: nemam Obuo/la sam:papuce Jedem:/ Pijem: Gledam:/ pricam sa:/ Slusam:/ Ljut/ta sam na:/ Razmisljam o:skoli Zelim da:/ Osecam se:onako Naj drugarica mi je:_ _ _ _ _ Naj drug mi je:_ _ _ _ Jedva cekam da : gledam film | |
|
| |
|Bieber|Girl| Administrator
Posts : 180 HSM Novac : 227 Join date : 10.06.2010 Age : 28 Location : ♥U tvojoj blizini♥
| Naslov: Re: Bas sada??? Čet Jun 10, 2010 7:20 pm | |
| Nosim: trenerku i majcu Kosa mi je: spuštena al s rajfom Sminka: malo krejona Obuo/la sam: ništa :/ Jedem: ništa :/ (sada, obično jedem xD) Pijem: ništa (-//-) Gledam: U monitor xD pricam sa: duhowima :// Slusam: I can't be tamed, Miley Ljut/ta sam na: nikog...°° Razmisljam o: sređivanju mog foruma Zelim da: se vratim u prošlost Osecam se: srećno"! :DD Naj drugarica mi je: Sara Naj drug mi je: Eldin... Jedva cekam da: Odem na more! )) | |
|
| |
Anja'99 Glavni Admin
Posts : 997 HSM Novac : 1223 Join date : 06.03.2010 Age : 25 Location : Iza tebe :))
| Naslov: Re: Bas sada??? Čet Jun 10, 2010 10:39 pm | |
| Nosim: Haljinu Kosa mi je: vezana Sminka: nemam xD Obuo/la sam: japanke xD Jedem: nista Pijem: jogurt xD Gledam: monitor xD pricam sa: bratom Slusam: himnu partizana xD Ljut/ta sam na: nikog Razmisljam o: skoli :/ Zelim da: Krene raspuuustttt:)) Osecam se: Lepo Naj drugarica mi je: Djurdja Naj drug mi je: Laza Jedva cekam da: krene raspust | |
|
| |
Ninche The Vampire Dizajner
| Naslov: Re: Bas sada??? Sub Jun 19, 2010 3:30 pm | |
| Nosim: Trenerku Kosa mi je: vezana Sminka: nemam Obuo/la sam: japanke Jedem: gumene bombone Pijem: nista Gledam: monitor pricam sa: - Slusam: - Ljut/ta sam na: - Razmisljam o: prijemnom >_< Zelim da: to je tajna... xD Osecam se: odlicno Naj drugarica mi je: ima ih dosta... xD Naj drug mi je: Nikola, Vlada, Marko... i njih ima dosta... xD Jedva cekam da: prodje prijemni... | |
|
| |
Paja'95 Upoznajes HSM
Posts : 172 HSM Novac : 259 Join date : 06.03.2010 Age : 29
| Naslov: Re: Bas sada??? Čet Jun 24, 2010 9:11 pm | |
| Nosim: Sorc i majcu Kosa mi je: Ista ko i uvek Sminka: Ne. Obuo/la sam: Nista. Jedem: Cokoladu^^ Pijem: Nista Gledam: U monitor pricam sa: sestrom Slusam: Beatlese Ljut/ta sam na: Ni na kog Razmisljam o: ni o cemu Zelim da: Ocajne domacice balkan forum uspe.. Osecam se: Super Naj drugarica mi je: Mara Naj drug mi je: Laza Jedva cekam da: Zavrsim sve skole koje me jos cekaju xD | |
|
| |
Iwana :) Nemas pojma o HSM-u
| Naslov: Re: Bas sada??? Sub Jun 26, 2010 9:38 pm | |
| Nosim:trenerku i majicu Kosa mi je:pustena Sminka: / Obuo/la sam:nista Jedem:cips Pijem:/ Gledam:monitor pricam sa:/ Slusam:taylor swift-love story Ljut/ta sam na:/ Razmisljam o:nekom Zelim da:se raspust nikad ne zavrsi Osecam se:onako,ok Naj drugarica mi je:_ _ _ _ Naj drug mi je:_ _ _ _ _ Jedva cekam da:oodgledam Eclipse | |
|
| |
Lea Gledas HSM na TV - u
| Naslov: Re: Bas sada??? Sre Jun 30, 2010 5:59 pm | |
| Nosim: majcu i kratke hlače jer je vruće Kosa mi je: raspuštena Sminka: -- Obuo/la sam: bosa sam Jedem: ništa Pijem: cedevitu Gledam: u monitor pricam sa: nikime Slusam: Alice Ljut/ta sam na: hmm jednu osobu Razmisljam o: pjesmi Zelim da: ovaj forum uspije Osecam se: sjajno Naj drugarica mi je: Laura, Mirela, Lea, Ana Naj drug mi je: više njih Jedva cekam da: vidim frendicu
| |
|
| |
Anja'99 Glavni Admin
| Naslov: Re: Bas sada??? Pet Jul 23, 2010 4:13 pm | |
| Nosim: Haljinu Kosa mi je: Pustena sa rajfom Sminka: nemam Obuo/la sam: japanke Jedem: nista Pijem: nista Gledam: monitor pricam sa: nikim Slusam: nista Ljut/ta sam na: nikog Razmisljam o: forumu Zelim da: imam lap top Osecam se: ok Naj drugarica mi je: ima ih.. Naj drug mi je: neznam Jedva cekam da: iem na moreee ) | |
|
| |
Paja'95 Upoznajes HSM
| Naslov: Re: Bas sada??? Pet Jul 23, 2010 8:30 pm | |
| Nosim: Sorc i majcu Kosa mi je: sveze osisana xD Sminka: Ne. Obuo/la sam: Nista. Jedem: nista Pijem: Nista Gledam: U monitor pricam sa: sestrom Slusam: nothing Ljut/ta sam na: Ni na kog Razmisljam o: ni o cemu Zelim da: Ocajne domacice balkan forum uspe.. Osecam se: Super Naj drugarica mi je: Mara Naj drug mi je: Laza Jedva cekam da: Zavrsim sve skole koje me jos cekaju xD | |
|
| |
~*Don't wanna know*~ Razmisljas o HSM-u
| Naslov: Re: Bas sada??? Pet Jul 23, 2010 8:43 pm | |
| Nosim: kupaci xD Kosa mi je: cupawa i mokra..xD Sminka: sminke bezZzzzZz u owom trenutku..xD Obuo/la sam: japanke Jedem: sladoled Pijem: wodu Gledam: u komp pricam sa: mojim forumasima..xDD <3 Slusam: brata kako se dere..xD Ljut/ta sam na: nisam..xD Razmisljam o: drugarici koja treba da me pozowe da idemo u bioskop..xP Zelim da: je zima..xD Osecam se: smOrenO -.-" Naj drugarica mi je: tina,mina i kika..xP Naj drug mi je: djuro.. Jedva cekam da: krenem u skolu..nzm sto..xD | |
|
| |
Paja'95 Upoznajes HSM
| Naslov: Re: Bas sada??? Pet Jul 23, 2010 8:45 pm | |
| Nosim: Sorc i majcu Kosa mi je: sveze osisana xD Sminka: Ne. Obuo/la sam: Nista. Jedem: nista Pijem: Nista Gledam: U monitor pricam sa: sestrom Slusam: nothing Ljut/ta sam na: Ni na kog Razmisljam o: ni o cemu Zelim da: Ocajne domacice balkan forum uspe.. Osecam se: Super Naj drugarica mi je: Mara Naj drug mi je: Laza Jedva cekam da: Zavrsim sve skole koje me jos cekaju xD | |
|
| |
Anja'99 Glavni Admin
| Naslov: Re: Bas sada??? Sub Jul 24, 2010 7:23 pm | |
| Nosim: Haljinu Kosa mi je: Pustena sa rajfom Sminka: nemam Obuo/la sam: japanke Jedem: nista Pijem: nista Gledam: monitor pricam sa: nikim Slusam: nista Ljut/ta sam na: nikog Razmisljam o: forumu Zelim da: imam lap top Osecam se: ok Naj drugarica mi je: ima ih.. Naj drug mi je: neznam Jedva cekam da: iem na moreee Smile)
| |
|
| |
Paja'95 Upoznajes HSM
| Naslov: Re: Bas sada??? Ned Jul 25, 2010 8:25 pm | |
| Nosim: Sorc i majcu Kosa mi je: Ista ko i uvek Sminka: Ne. Obuo/la sam: Nista. Jedem: Cokoladu^^ Pijem: Nista Gledam: U monitor pricam sa: sestrom Slusam: Beatlese Ljut/ta sam na: Ni na kog Razmisljam o: ni o cemu Zelim da: Ocajne domacice balkan forum uspe.. Osecam se: Super Naj drugarica mi je: Mara Naj drug mi je: Laza Jedva cekam da: Zavrsim sve skole koje me jos cekaju xD
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bas sada??? | |
| |
|
| |
| Bas sada??? | |
|